About

Dag lezer(es)!
Welkom op mijn persoonlijke blog. Ik ben Annette, 20 lentes jong en ik studeer Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Als ik droom over later zou ik graag op een redactie willen werken. Ook zou ik het ontzettend leuk vinden om een eigen tijdschrift te hebben. Ach.. dromen mag toch. ;-)
Ik vind alles wat met creativiteit te maken heeft leuk om te doen. Ik vind het vooral leuk om in mijn vrije tijd te schrijven, fotograferen, tekenen en lekker internetten. Natuurlijk ben ik ook gek op winkelen, sporten en uitgaan.

Op deze blog kom je vooral onderwerpen tegen die mij aanspreken. Denk hierbij aan mijn hobby’s en interesses. Mijn blog is eigenlijk een mini weergave van mijn leven, vandaar dat ik mijn blog ‘imaginglife’ heb genoemd. Deze naam komt ook voornamelijk voort uit de quote:

Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you’ve imagined.

Ik vind het belangrijk dat je in je leven doet wat je graag wilt doen, en daarom ben ik deze website begonnen. Door deze quote is deze website eigenlijk geboren. Ik houd echt van inspirerende teksten.

Ik hoop dat ik mijn blog met veel van jullie kan delen. Ik sta open voor alle soorten kritiek en reacties, dus laat gerust een berichtje achter!
Veel leesplezier!

Schermafbeelding 2013-09-13 om 15.48.55
DSC_0181-001

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>