Bedroom inspiration

Sinds ik besloten heb dat ik op kamers wil in Amsterdam (maar nog steeds niks gevonden heb), ben ik een beetje aan het rondkijken hoe ik mijn kamer zou inrichten als het zover is. Eerst moest ik helemaal niks hebben van die Scandinavische stijl, strak met wit en hout, maar nu vind ik het ontzettend mooi!

Mijn kamer is nu een beetje farm-achtig ingericht. Een taupe kleur muur en witte meubels met lichtroze accessoires. Nog steeds vind ik dit ontzettend mooi, dus ik denk dat ik het wil gaan combineren. Ik zou het zoó mooi vinden om een witte vloer te nemen en een taupe muur, met witte strakke meubels met vooral houten kleuren erin verwerkt. Om het wat meer girly te maken, laat ik roze zeker niet achterwege.

fotos

 

 

Ik wil ook echt een quote op mijn muur, dat vind ik zo leuk! Ik zit nu voornamelijk een beetje op Pinterest, weheartit en Tumblr te kijken, maar als je nog leuke inspiratie websites weet: let me know!

 

Schermafbeelding 2013-09-13 om 15.48.55

2 Thoughts on “Bedroom inspiration

  1. Chantal Goenee on 10 december 2013 at 16:25 said:

    Deze foto’s zijn inderdaad echt heel erg mooi! http://www.welke.nl is mijn favoriete en geloof ik de grootste website met woonideeën, ik weet zeker dat je het wat vindt!

  2. Thanks! Ziet er inderdaad prachtig uit. Bedankt voor de tip. :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation