First week of INSANITY

Mijn eerste week Insanity zit erop. Hoe is mijn week bevallen?

Ik moet zeggen dat het echt heel erg pittig is. Mijn Fit test verliep opzich lekker en de spierpijn viel me reuze mee. Ik sportte hiervoor al zo’n 3x per week, dus ik denk dat dat ook de grootste reden is.

 

insanity resultaten

 

Dit zijn mijn resultaten van de fit test, opzich niet eens zo heel erg slecht toch? Ik hoop dat ik bij de volgende fit test een stuk hoger scoor, want dat zou betekenen dat mijn conditie erop vooruit is gegaan!

 

insanity

 

Dit was na mijn eerste training! Jeetje, wat was het heftig! Mijn benen deden zeeeeer! Ik moet wel bekennen dat ik niet alles mee kan doen. Dat is trouwens ook helemaal niet goed, zeker niet in de beginfase. Shaun T schreeuwt dan ook de hele tijd dat je een pauze moet inlassen als dat nodig is. Als je dit niet doet, loop je ongetwijfeld blessures op, want damn, dit is echt de zwaarste workout die ik ooit heb gedaan.

De dagen daarna had ik een beetje spierpijn, maar niet bizar veel. Woensdagavond werd ik helemaal misselijk na mijn training, mijn lichaam was zo hard aan het werken dat ik er pijn in mijn buik van kreeg.

De hele week heb ik alle trainingen kunnen volgen, jey! Op naar een nieuwe week! Helaas zitten daar veel dagen in dat ik niet thuis ben, dus ik vrees dat ik een aantal trainingen moet missen. Ik sluit deze week namelijk een periode af op school en stage, waardoor ik een aantal dagen van 08:00 tot 23:00 van huis ben (dus nee, het lukt echt niet!). ‘s Morgens vroeg om 6 uur is namelijk echt geen optie voor mij, en al zeker niet voor Insanity. Ik denk ook niet dat mijn ouders er blij van worden als ik om 6 uur al de hele boel bij elkaar sta te springen.

Na vrijdag heb ik veel vrije tijd! Jey! Deze week zie ik het dus door de vingers, maar daarna is er geen ontkomen meer aan! En dat vind ik echt alleen maar fijn, ik wil het echt elke dag doen! Joepieeeee.

Ik ga van de week zoveel mogelijk trainingen proberen te plannen, al vrees ik echt dat het moeilijk wordt. Maar ik blijf positief!

 

insanity

 

Wil je een beetje op de hoogte blijven? Je kunt me volgen op instagram onder de naam annetteaniba, waar ik af en toe foto’s over Insanity (en nog veel meer!) plaats.

3 Thoughts on “First week of INSANITY

  1. Wat goed! Succes

  2. Wat goed dat je bezig bent! Één vraagje: hoe kom je aan de workout informatie? Moet je dan een dvd-pakket kopen of gebruik je een site?

  3. Knap van je zeg! Gaat de goeie kant op, keep up the great work!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation