INSPIRATION: Summer outfits #2

Morgen ga ik de hele dag shoppen in Antwerpen, woohoo!  Ik heb maar alvast een lijstje gemaakt met dingen die ik graag wil scoren. Je weet natuurlijk nooit wat je tegenkomt, maar deze items wil ik in ieder geval heel graag scoren!

 

Schermafbeelding 2013-06-25 om 14.31.13

 

Alles aan de linkerkant is van de Forever 21, de 2 tops zijn van Pull&Bear en de shorts zijn van de H&M. De gekleurde sandaaltjes in het midden zijn van de Zara. Oh, I love them! Ik hoop écht dat ik deze tegenkom, want ik vind ze zo leuk!

One Thought on “INSPIRATION: Summer outfits #2

  1. Wat een gave items, vooral dat oranje jurkje is echt heel erg leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation