INSPIRATION: Summer outfits

Door de ‘I love summer’ tag, ben ik helemaal in de vakantiestemming gekomen! Volgende week heb ik zomervakantie, en dat komt goed uit want ik heb zin in te shoppen woohoo! 

 

Schermafbeelding 2013-06-22 om 23.20.40

 

Ik wil echt nog zo’n ronde zonnebril scoren, die vind ik zo vet! Een cowboysbag en zwarte lage allstars heb ik, net zoals de jeans en de parel statement ketting. Zo heb ik voor mezelf gekeken wat ik nog nodig heb, maar eigenlijk is dit maar een klein deel van wat ik nog wil hebben. Wil ja, je kunt natuurlijk niet alles hebben wat je wil! Can’t wait for summer (and summershopping)!

Wat is jouw favoriete kledingzaak om nieuwe zomerse outfits te scoren? 

One Thought on “INSPIRATION: Summer outfits

  1. Dat koraal jurkje is echt mooi. Ik heb geen vaste winkels waar ik zomerkleren haal, ik vind door het jaar gewoon kleren die ik leuk vind en ook in de zomer kan dragen. Op dit moment vind ik Mango wel super.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation