It’s so fluffy

Het perfecte fluffy vest was nog moeilijk te vinden. Te groot, te klein, te kort, te lang, te pluizig, niet zacht genoeg en ga zo nog maar even door. Totdat ik dit vest bij de H&M zag hangen. Eigenlijk voelde ik gewoon aan de stof omdat het er zo fluffy uit zag. Het was zó ontzettend zacht dat ik hem móest passen.

Eenmaal met het vest aan was het net alsof ik in mijn bed lag. Zo zacht. Echt een lekker oversized vest waarin je weg kunt kruipen op de koudere winterdagen. Het vest is er in het zwart en in het wit, maar aangezien wit het nieuwe zwart is, besloot ik voor wit te gaan.

Helaas was het vest 39,95, waardoor ik twee keer moest nadenken bij deze aankoop. Ik heb besloten om hem terug te hangen, maar niet om niet te kopen! Ik heb het vest op de H&M website besteld minus 10 euro! Dat is dus het geheim van de kortingscodes. Ik ken nog genoeg vriendinnen die NOOIT met kortingscodes bestellen als ze via de H&M bestellen. WAAROM NIET!? Dus: ben jij ook iemand die nooit kortingscodes gebruikt? Google het en maak er gebruik van. Er gaat een wereld voor je open. <3

Maargoed, even terug op dit vest. Hij is zooooooo zacht! Ik kan het niet vaak genoeg zeggen. Tip? Als je dan toch in de H&M staat, voel er even aan. Of niet, natuurlijk. Dat laatste zou je 40 euro besparen (of 30, als je het slim aanpakt).

 

DSC_0765

 

DSC_0783

 

DSC_0788

 

DSC_0791

 

Oh, niet geheel onbelangrijk om even te melden: het vest valt heel erg groot. Het is in de maten XS/S en M/L te verkrijgen. Ik draag de XS/S, de M/L was echt MEGA!

 

Schermafbeelding 2013-09-13 om 15.48.55

 

2 Thoughts on “It’s so fluffy

  1. Hee, zo’n vest lijkt me echt heerlijk!
    En je hebt een leuke blog ik volg je op bloglovin :)
    Zou je misschien een kijkje op mijn blog willen nemen?
    xx Myrthe http://www.itis-justme.blogspot.com

  2. Kortingscodes zijn er inderdaad om te gebruiken! Zeker als student met een beperkt budget :) ziet er een leuke vest uit, lekker comfortabel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation