John Mayer Born and Raised tour

Ik was erbij! Afgelopen donderdag heb ik de klanken van John Mayer himself mogen aanhoren. Maar liefst twee uur lang wist Mayer het publiek in de HMH te vermaken, het was magisch!

Twee uur voor aanvang stond ik in de rij, een tikkeltje zenuwachtig want eindelijk zou ik John Mayer gaan zien. Drie jaar geleden had ik ook tickets voor zijn show, maar deze werd helaas afgeblazen wegens ziekte. Dit was dus de eerste keer dat ik John eindelijk in reallife zou zien. Ik ben niet echt fan van artiesten, naar concerten ga ik daarom ook eigenlijk nooit. Maar John Mayer is anders, hij is de enige artiest waar je mij fan van kan noemen.

Toen de deuren eenmaal waren geopend stormde iedereen naar binnen. Wij ook. Jas ophangen? Vergeet het maar. Direct de zaal in! En dat werd beloond, we stonden zó dichtbij het podium, dat ik het bijna kon aanraken. Fantastisch!

John Mayer opende de show met Queen of California, het begin nummer van zijn album Born and Raised. Zijn playlist van Born and Raised heeft Mayer niet aangehouden, hij wisselde de show af met wat oudere nummers van het album Battle Studies en zijn nieuwste album Paradise Valley. Solo’s waren niet weg te denken deze avond, het was een echte gitaar avond. Als de laatste klanken van een nummer waren afgelopen, vroeg iedereen zich direct af: What’s next?! Hopend op een oude klassieker… en deze kwamen gelukkig ook voor in zijn show. Met ‘Waiting on the world to change’ en ‘my stupid mouth’ (op verzoek) ging heel de HMH uit zijn dak.

Op verzoek ja… Naast ontzettend goed presteren wist John ook een humoristische show neer te zetten. Zo maakt hij contact met het publiek en maakt hij grapjes over spandoeken die fans in de lucht houden. Ook heeft John een gitaar gesigneerd tijdens zijn show. Onwijs belangrijk voor zo’n show, je voelt je als publiek een stukje meer betrokken tot John Mayer zelf.

Het was magisch, fantastisch en ontzettend goed. Ik heb twee uur lang kippenvel gehad en liep met kriebels in mijn buik naar buiten. Nu ik dit zo aan het navertellen ben, geniet ik nog steeds na. Wat was dit goed! Ik weet het zeker… ik MOET bij zijn volgende show zijn!

 

IMG_5676-001

 

IMG_5690-001

 

IMG_5607-002

 

IMG_5640-001

 

IMG_5657-001

 

IMG_5633-001

 

Schermafbeelding 2013-09-13 om 15.48.55

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation