NEW IN: CHI Straightener

Jippie! Ik ben officieel eigenaresse van deze beauty. Deze CHI stijltang zat in het pakje wat ik op mijn verjaardag openmaakte. Dit pareltje (check de kleur!) is definitief van mij en ik wil nu al niet meer anders.

Ik wil al hééeeeeeeel lang een CHI stijltang. Helaas zijn deze tangen ontzettend duur, namelijk tussen de 100 en 150 euro. Nouja, ik vind dit behoorlijk duur. Maar volgens mij ben ik niet de enige. 130 Euro voor een stijltang!? Whúúuuuut! Ja. Zó veel geld dus.

Maar ze is haar geld waard. Dit pareltje is fantastisch. Ik heb van mezelf best wel krullen, of zeg maar gewoon, ik ben gezegend met een bos krullen. Ja, leuk en makkelijk (zegt iedereen hoor, ik denk hier natuurlijk totaal anders over), maar ik wil ook wel eens lekker stijl haar. Wanneer ik mijn haar stijl met een stijltang van zo’n 50 – 60 euro, ben ik echt wel 20 minuten bezig wil ik mijn haar écht stijl hebben. Maar dat is verleden tijd.

CHI stijltang

Hier zie je mijn haar wanneer er niets mee is gebeurd. Zoals je kunt zien heb ik redelijk veel haar met redelijk veel krullen.

 

CHi

 

Tijd om de stijltang erbij te pakken! Ik verdeel mijn haar altijd in verschillende delen. Eerst begin ik met mijn onderste laag. Ik zet de bovenste laag van mijn haar vast met een elastiekje, maar je kunt hier ook goed een klemmetje voor gebruiken. Daarna pak ik de laag die ik heb vastgezet erbij. Hier neem ik ook weer de onderste laag van en als ook dit klaar is verdeel ik mijn overgebleven, krullende, haar in twee delen. Het voordeel hiervan is dat je geen haar overslaat. Ik heb snel de neiging om even vlug met de stijltang over grote plukken haar heen te gaan, wat het gevolg heeft dat helemaal niet werkt. Dit is dus veel sneller!

Na 10 minuten is mijn haar fabulous stijl. En het blijf ook stijl! Na een hele dag in de weer te zijn geweest, zijn mijn lokken nog steeds stijl. Ook als ik met de CHI tang krullen in maar haar zet, blijven deze de hele dag zitten. Ik heb vrij zwaar haar, waardoor krullen met een normale krultang na een uur alweer zijn uitgezakt. De CHI tang maakt het verschilt. absolutely love it! 

Schermafbeelding 2013-05-24 om 19.45.00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation