New in: MAC Melba

Met nog een cadeaukaart van de Douglas voor mijn examen, kon ik er niet omheen. Ik had een MAC product al heel erg lang op mijn verlanglijstje staan, maar welke moest ik nou nemen? Na wat gegoogle heb ik er uiteindelijk voor gekozen om de MAC Melba blush te bestellen. Het is een perzik achtige blush, die iedereen goed scheen te staan. Waar zou het fout moeten gaan? 

 

Fout is het in ieder geval niet gegaan. Melba is een toegankelijke kleur, die iedereen goed zal staan. Mijn huid is iets meer getint dan een normale blanke huid, waardoor perzik al helemaal een goede keuze is. De kleur geeft ontzettend veel pigment af, en blijft een aantal uur goed zitten. Dit ben ik niet gewend van een blush. Normaal gesproken is een blush of bronzer altijd al binnen een uur van mijn huid verdwenen. Gelukkig blijft de MAC wat langer zitten, maar hee daar betaal je ook voor. 21 Euro is een flink bedrag voor een blush, maar Melba is het zeker waard.

 

DSC_0552

 

 

DSC_0539

 

Melba geeft je een gezonde gloed, waardoor hij geschikt is voor elke dag. Ik heb de blush een beetje dik aangezet, maar daardoor is het goed te zien hoeveel pigment hij bevat. Ik ben fan! Ik wil meer MAC!

 

DSC_0608

 

 

Schermafbeelding 2013-09-13 om 15.48.55

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation