NEW IN: SHABBIES AMSTERDAM

HUH?! Weer nieuwe Shabbies? Ja en nee… Zoals je hier kon lezen was ik heel erg blij met mijn aanwinst. Wás ja… Mijn vorige Shabbies heb ik dus een maat te klein gekocht, waardoor ik meer wonden als blaren op mijn voeten kreeg. Nog geen uur kon ik erop lopen en uiteindelijk heb ik er iemand anders gelukkig mee gemaakt. Ik heb wat geld bijgelegd (want auuuuuuw, wat zijn deze schoenen duur) en deze mooie beauty’s besteld. Wat zijn ze mooi he! Ze lopen als pantoffeltjes en ik heb geen moment spijt van mijn switch gehad. Wat vind jij van mijn switch? Ik vind deze persoonlijk eigenlijk nog mooier… maar wat vind jij?

DSC_0282

 

DSC_0294 DSC_0299

DSC_0308

 

 

Schermafbeelding 2013-09-13 om 15.48.55

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation