NEW IN: Shabbies Amsterdam

Na een dure maand vakantie, kon dit er ook nog wel bij. Elk jaar zie ik deze beauty’s in de winkel staan en elk jaar begin ik opnieuw te kwijlen. Dit keer kon ik het niet weerstaan. Ik heb deze mooie Camel Shabbies gekocht en oh wat zijn ze mooi. Om jullie lekker jaloers te maken heb ik een paar plaatjes geschoten van deze beauty’s. En om het nog een beetje erger te maken: je zult ze niet voor de laatste keer tegen komen op imaginglife. ;-)

shabbies1 -001 shabbies2 shabbies3

 

Schermafbeelding 2013-09-13 om 15.48.55

2 Thoughts on “NEW IN: Shabbies Amsterdam

  1. wauw! ik vind dit zo’n gaaf merk! love it!

  2. Pingback: NEW IN: SHABBIES AMSTERDAM | Imaginglife.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation