NEW IN: Urban Decay Naked 2 Palette

Sinterklaas gaf mij dit jaar het Ubran Decay Naked 2 Palette cadeau. Al een tijdje staat dit palette op mijn wishlist en nu is hij eindelijk van mij. Als het om oogschaduw gaat ben ik echt een fan van de neutrale kleuren. Deze kan ik namelijk elke dag dragen zonder dat het er zwaar opgemaakt uitziet. Het Naked 2 Palette is hier ideaal voor.

 

 

Foxy – Half Baked – Bootycall – Chopper – Tease

Shakebite – Suspect – Pistol – Verve – YDK – Busted – Blackout

De kleuren hebben enorm veel pigment en blijven de hele dag zitten. Chopper vind ik vanaf het begin al een super mooie kleur. Mooi koper met een mooie subtiele glitter. Bootycall vind ik fijn voor in mijn binnenste ooglid en als highlighter. Maar de andere kleuren vind ik ook echt heel mooi. Je kunt er verschillende looks mee maken en je kunt ze ook goed met elkaar mengen. Ik kan geen favoriete kleur kiezen.

Bij het palette wordt een kwast geleverd met 2 verschillende uiteinden. Aan de ene kant zit een fluffy kwast die je goed kunt gebruiken voor het blenden. Aan de andere kant zit een platte kwast die je goed kunt gebruiken voor het aanbrengen van de oogschaduw. De kwasten erg fijn te gebruiken, al gebruik ikzelf liever een andere kwast voor het blenden. Deze kwast is daar net iets te hard voor. Ondanks dat doet hij zijn werk prima.

Het Urban Decay Naked 2 Palette is te koop bij Sephora voor €44,26, maar met de standaard Sephora korting krijg je hem mee voor zo’n €41,- (41…nog wat, ik weet het niet meer precies!) Natuurlijk een behoorlijke prijs, maar Urban Decay bewijst dat het palette zijn geld waard is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation