NEW YEARS EVE – HAPPY 2014

Ok.. en toen was het ineens alweer 18:00u. Ik had afgesproken om 18:30 bij een vriendin te zijn, waar al mijn vriendinnen heen zouden komen om het laatste avondje van 2013 te vieren. Ik moest nog even met de auto langs om mijn zelf gemaakte gerechtjes en oliebollen langs te brengen… dus ik had weinig tijd over toen ik besefte dat ik mijn look nog moest fotograferen. Dus: het zijn niet de beste foto’s, sorry daarvoor!¬†

 

DSC_0133

DSC_0162

 

DSC_0165

 

DSC_0166

 

Zoals je ziet zag ik er MEGA  popperig uit, haha. De krullen in mijn haar heeft mijn zusje gemaakt met de Remington Pearl Wand. Deze krullen blijven zeker twee dagen zitten! Ik heb voor mijn ogen mijn Naked 2 palette gebruikt en ik heb lippenstift van Maybelline op mijn lippen.

Ik hoop dat jullie een leuke en gezellige avond hebben gehad en ik wens jullie al het goeds in 2014 toe!

Schermafbeelding 2013-09-13 om 15.48.55

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation