Review: Catrice SpectaculART limited edition november/half december 2012

 

Vanaf het eerste moment dat ik deze collectie voorbij zag komen vond ik de oogschaduw al te gek! Ik ben sowieso gek op Catrice. Catrice is namelijk echt een low-budget make-up merk mét goede kwaliteit. Daarnaast geeft Catrice altijd leuke namen aan haar collectie items. Dit maakt het natuurlijk extra leuk om Catrice te reviewen!Ja, daar stond ik dan in de Kruidvat. De oogschaduw van de limited etion bestaat uit vier stuks. Maar ik wou er twee kopen. Dilemma! Ik vond ze alle vier even mooi. De zilveren (Treasure it) viel als eerste af. Ik heb zilveren oogschaduw, maar deze heb ik eigenlijk alleen maar vorig jaar met oud & nieuw gebruikt. Ik gebruik zilver gewoon niet zo vaak of beter gezegd: nooit. Bruine kleuren krijgen eigenlijk altijd mijn voorkeur. Er bleven dus nog een licht beige kleur (Artfully lustrous), een groene (So precious) en een metallic grijs/zwarte kleur (Bombay bauble) over. Ik ben uiteindelijk voor de eerste en laatste gegaan, na heeeeeel lang twijfelen.

 

 

 

 

 

Bombay Bauble €3,99

 

 

 

Artfully lustrous €3,99

 

Natuurlijk ben ik meteen aan de slag gegaan toen ik thuiskwam! Ik vind het mooier om deze oogschaduw met je vinger aan te brengen dan met een kwast. Ik kreeg een beetje het idee dat wanneer je de oogschaduw met je vinger aanbrengt, je veel meer pigment krijgt. Dit kun je goed terugzien in de swatches. De oogschaduw heb ik ook hier met mijn vinger op mijn hang aangebracht.

 

Benieuwd naar het resultaat? Kijk dan hieronder!

 


Conclusie

Ik ben heel erg tevreden over de Catrice SpectaculART limited edition. Ik vind het wel jammer dat je de oogschaduw minder gemakkelijk met een kwastje op het ooglid aanbrengt. Het product is wel prima te blenden en de subtiele glitters blijven bestaan. Voor €3,99 per oogschaduw is het zeker de moeite waard om deze limited edition aan te schaffen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation