Review: L’Oreal mascara

Mascara! Bijna elke vrouw kan niet meer zonder dit product. Als je aan menig vrouw vraagt welk beautyproduct zij echt niet kunnen missen, zal mascara het meest gebruikte antwoord zijn. Een mascara kiezen is nog best moeilijk, vooral omdat het er zoveel zijn. Ik gebruik eigenlijk altijd mascara van mijn favoriete drogisterijmerk, L’Oreal Paris. Voor dit review heb ik dan ook 2 mascara’s van dit merk getest.

Om beter te kunnen laten zien hoe de mascara aanslaat op mijn wimpers zal ik eerst een foto laten zien van hoe mijn wimpers van origine zijn. Ik heb hier geen wimperkruller of andere oogmake-up gebruikt.

 

Ik draag hier geen mascara of andere oogmake-up. Mijn wimpers zijn donker en redelijk lang. Ook zijn ze gekruld, waardoor ik eigenlijk nooit een wimperkruller vooraf hoef te gebruiken.


Ik begin met de L’Oreal Lash Architect 4D:

 

Deze mascara is redelijk nieuw en de reclame belooft een ongelooflijk vals-wimper effect.

Hier heb ik de L’Oreal Lash Architect 4D gebruikt:

Zoals je kunt zien zie je dat de mascara erg klonterig valt. Hij valt mijzelf dan ook echt tegen. Ik heb hier 2 laagjes mascara gebruikt, als ik nog een laagje zou gebruiken zou de mascara nóg meer gaan klonteren. Ook zit de mascara erg klonterig op het borsteltje, waardoor het aanbrengen erg moeilijk verloopt. Ik vind deze mascara erg slecht, vooral omdat ik echt helemaal niks van het beloofde ‘false lash effect in 4 dimensions’ merk.

Cijfer: 5


De volgende mascara is de Volume Million Lashes Extra-Black van L’Oreal Paris:

De mascara belooft een enorm volume te geven aan je wimpers, ook zouden je wimpers in een miljoen haartjes moeten veranderen.

Hier heb ik de Volume Million Lashes Extra-Black gebruikt:

De mascara is ontzettend fijn aan te  brengen, het borsteltje ‘plopt’ echt uit de mascara waardoor er geen klonten op het borsteltje blijven zitten. De haartjes van het borsteltje zijn heel fijn. Dit helpt je wimpers beter te scheiden.
Ik gebruik hier 2 hele dunne laagjes. Tijdens het opbrengen van de laagjes kun je met het borsteltje je wimpers goed borstelen waardoor je wimpers ongelooflijk lang worden. Deze mascara is echt mijn favoriet.

Cijfer: 9


Beide mascara’s zijn te koop zo’n €16,95. Veel meiden vinden dit een behoorlijke prijs voor een drogisterijmascara waarvan ze nog maar moeten verwachten of hij wel zo goed werkt. De eerste mascara vind ik inderdaad zijn geld niet waard, in tegenstelling tot de laatste. Als je de mascara wilt scoren voor een kleiner bedrag, raad ik je aan om de wekelijkse stapel met folders in de gaten te houden. Er zit heel vaak een drogerij tussen die de mascara aanbied voor de helft van de prijs, of twee voor één. Dat scheelt in de portemonnee!

Welke mascara is jouw favoriet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation