Sunday morning

Sunday morning: drinking coffee and watching Gossip Girl

Dagen zoals deze zouden er vaker moeten zijn. De hele dag in bed vertoeven en een Gossip Girl marathon houden. Ik heb nog nooit Gossip Girl gekeken, maar bij het aanschaffen van een Netflix abonnement kon ik er niet omheen. In een week tijd heb ik seizoen 1 gekeken, nu is seizoen 2 aan de beurt. Ik zou deze hele zondag nog lekker in bed willen liggen en seizoen 2 kijken, maar helaas moet ik straks mezelf mijn bed uit sleuren en mezelf richting mijn werk verzetten. Maar voor degenen die niet hoeven te werken: zet GG aan, zet een pot thee een eet kruidnootjes. Oh, we houden echt niet van de herfst, toch!? ;-)

 

DSC_0388

 

DSC_0384

 

DSC_0379

 

 

Schermafbeelding 2013-09-13 om 15.48.55

One Thought on “Sunday morning

  1. Enjoy your sunday girl! xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation