TAG: I love summer

Nu het officieel zomer is, gaat er ook op het internet weer een nieuwe tag rond. Dit maal is het de ‘I love summer’ tag. De zomerkriebels zijn in mijn buik al te vinden, dus ik kan niet wachten om deze tag in te vullen!

Wat is jouw favoriete nagellak voor de zomer?

Het zal je vast niet zijn ontgaan, maar ik ben gek op koraalroze. Dit is wat mij betreft echt dé kleur voor de zomer die (bijna) overal bijpast. Eigenlijk draag ik deze kleur met al mijn kleding, behalve oranje en rood. Nu heb ik geen oranje kleding, en als iets neigt naar oranje, is dit vaak koraal (duh). Rode kleding heb ik wel, maar ook niet in overvloed. Mijn koraalroze nagellak is van Catrice, meet me at coral island. Deze is nog van vorig jaar, en is inmiddels bijna op. Tijd voor een nieuwe!

Waar gaat jouw reis naartoe deze zomer? Of blijf je lekker thuis?
Deze zomer ga ik voor 13 dagen naar Kos met drie vrienden. We hebben deze reis via de reisorganisatie GOGOtours geboekt. Lekker makkelijk, niet teveel gedoe. We hebben alleen de reis + verblijf geboekt, dus geen verdere onzin als kroegentochten en bootreisjes. Ik ben vorig jaar ook al naar Kos geweest, en toen hadden we dit ook niet gedaan. Het uitgaansgebied van Kos is niet groot, dus een kroegentocht is echt niet nodig! Als je een dagje met een boot weg wil gaan, kun je dit het beste zelf in de haven boeken. Dit is meestal goedkoper dan dat GOGO aanbiedt! Ik heb er echt superveel zin in, ik weet dat Kos hartstikke leuk is! En dan gaan we ook nog eens 13 dagen! Wooohooo! Ik ben gek op Griekenland! Hmmm… lekker met minimaal 35 graden (ik houd ervan) op het strand liggen, met een loungemuziekje op de achtergrond en super lekkere cocktails. Kos is hier echt ideaal voor! Hmm.. misschien dat ik nog een artikel over Kos ga schrijven. Wordt vervolgd!

Nadat ik thuis kom van Kos, vlieg ik nog even voor 10 dagen naar Spanje. Hier verblijven mijn ouders. Ik vind het altijd hartstikke gezellig met mijn ouders in Spanje en daarom profiteer ik er ook nog maar even van dat ik er nog een vakantie achteraan kan plakken! Mij hoor je deze zomer echt niet klagen.

 

thumb

Wat draag jij het liefst met warme temperaturen?
Mijn bikini met een luchtig jurkje of een short met een truitje. Simpel, leuk en makkelijk zijn de key-woorden van de zomer. Sandaaltjes of all stars eronder en klaar! Ready to gooooooooo.

Wat is jouw ultieme zomer hit?
Toen ik een aantal weken geleden naar de film ‘Verliefd op Ibiza’ zat te kijken, werden de vakantievlinders in mijn buik uitermate gestimuleerd door het liedje wat er telkens in voor kwam. Dit was het liedje: Armin van Buuren feat Fiora – Waiting for the night. Misschien is het niet mijn ultieme zomerhit, maar ik weet zeker dat dit liedje mij zal gaan herinneren aan de zomer van 2013. Ik vind het in ieder geval een lekker nummer waar we zeker los op kunnen gaan deze zomer.

thumb-2

Welke sandaaltjes verslijt jij deze zomer zeker weten?
Ik heb van die witte instappers van Birkenstock, die ik eigenlijk altijd draag in de zomer. Niet de teenslipper hoor, echt die instapper. Die zitten zó heerlijk! Daarnaast heb ik elk jaar eigenlijk een paar flip-flops die ik verslijt. Ik heb nog een paar haviana’s look a likes liggen. Ik gebruik deze echt alleen naar het strand (niet eens altijd) of naar het  zwembad. Daarnaast draag ik altijd wat goedkope sandaaltjes van de H&M of Primark, maar deze moet ik nog kopen. Ik ga binnenkort naar Antwerpen om te winkelen, dus misschien heeft de Forever 21 ook nog wat!

Wat is jouw favoriete zomergeur?
Catch me van Cacharel en Chance van Chanel. Lekker fris en zoet, fijn om te dragen op warme zomerdagen!

Wat draag jij als je gaat zwemmen? Een badpak? Bikini? Tankini?
Een bikini. Ik heb een fel koraalroze (had je niet gedacht hé) van de H&M gekocht. Ik word ontzettend snel en behoorlijk bruin, dus dat steekt lekker af!

thumb-3

 

Welke lipsticks in je stash schreeuwen ZOMER?
Haha, ik heb uit de Maybelline superstay 14hour collectie de koraalroze (oeps) gekocht. Ik durf nu echt geen koraalroze meer te noemen, haha. Maar dit is echt een fijne lipstick. Hij blijft goed en lang zitten en is (natuurlijk) koraalroze. I love it.

Wat is je favo zomer drankje?
In de zomer zweer ik gewoon bij water. Ik kan in de zomer echt niet zonder water. Daarnaast drink ik graag Crystal Clear Citroen of gewoon een ijskoude Cola. Als ik een alcoholisch drankje zou moeten kiezen, ga ik voor rosé. Rosé vind ik eigenlijk ook in de winter lekker, maar in de zomer toch een beetje meer. Een lekker cocktail met watermeloen doet het ook altijd goed, hmmm.

Wat zijn jouw ultieme zomer musthaves?
Deodorant, flesje water en een zonnebril. Deze items zijn in de zomer altijd in mijn tas te vinden.

 

 

Oh, ik heb er nu echt nóg meer zin in! Ik zit via een ‘countdown’ app op mijn iPhone al de dagen af te tellen. Ik kan niet wachten! Wat gaan jullie doen deze zomer? Hebben jullie er ook al zo’n zin in?  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation