Terug van weggeweest!

Afgelopen maandag ben ik thuis gekomen van twee onvergetelijke vakanties. Ik heb bijna vier weken van de zon mogen genieten in Griekenland en in Spanje. Ik ben half Juli vertrokken naar Griekenland, waar ik 13 dagen lang met 3 vrienden heb genoten van de zon, cocktails en het uitgaan. We hebben elke avond gedanst in de barstreet en de rest van de dag hebben we ons prima weten te vermaken op het strand. Klinkt niet verkeerd toch? :)

Tussen de vakanties door ben ik welgeteld één dag thuis geweest. Ik landde op dinsdagmiddag op de Nederlandse grond vanuit Griekenland, en vertrok woensdagavond alweer naar Spanje. In Spanje heb ik mijn ouders 11 dagen lang bezocht. Ik heb voornamelijk op het strand gelegen, boeken gelezen en heerlijk niks gedaan (in tegenstelling tot de andere vakantie). Lekker bijkomen en voornamelijk opladen voor een nieuw schooljaar.

Inmiddels ben ik alweer thuis en de tijd is gevlogen! Ik heb helemaal niet het gevoel dat ik een maand lang ben weggeweest, zo snel is het gegaan. Ik heb nu alweer heimwee naar de zon en de mooie blauwe zee. Ik kan geen genoeg vakantie hebben! Over 2 weken beginnen de introductiedagen van mijn school alweer. Ik ben voor de zomer afgestuurd aan het MBO Journalistiek en Media, en ik ga vanaf september verder studeren aan de HvA, Media, Informatie en Communicatie. Ik heb onwijs zin in dit nieuwe avontuur en ik ben heel erg benieuwd wat me allemaal te wachten staat.

Maar voor nu… nog even van de vakantie genieten! <3

 

IMG_5350 IMG_9101 IMG_9241

One Thought on “Terug van weggeweest!

  1. welcome back! ziet er uit dat je een super tijd gehad hebt ^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation