THE AUTUMN TAG

Jongens, het is HERST! Eindelijk! Ik ben gék op de herfst. Maar niet een beetje gek, ik houd echt van de herfst. Eenmaal terug van zomervakantie ben ik altijd helemaal klaar met het warme en mooie weer. De herfst is ongetwijfeld mijn favoriete seizoen. Daarom kon ik deze, weliswaar al door velen ingevulde, herfst tag niet achterwege laten. Ik laat je weten waarom de herfst zo ontzettend leuk is! 

large-1

Wat is er zo leuk aan de herfst?
ALLES! Oke, bijna alles… maar echt behalve de regen die in de herfst valt is, is alles leuk aan de herfst. Kijk gewoon eens om je heen, zou ik zeggen. Kijk naar de bomen, de bladeren  op de grond, de mistige lucht en de oranje-kleurige zon rond in de namiddag. Daarnaast is de herfst garderobe echt de leukste garderobe van het jaar. Niet te koud voor de luchtige bloesjes, niet de warm voor de dikkere truien. Een panty is nog prima te doen en je kunt je all stars ook nog dragen zonder bevroren tenen te krijgen. Maar UGGS, Shabbies… alle leren laarzen kunnen ook weer aan. Echt, de herfst is zo leuk! Maar het allerleukste aan de herfst is de natuur. In november is deze het mooiste, en zeker de moeite waard om eens te bekijken in het bos. Ik kan niet wachten! Ik zit nu al te kijken naar de bomen, maar helaas liggen er nog niet genoeg kleurrijke bladeren op de grond. In november is dit perfect! Het is zó mooi!

Favoriete herfst drankje?
Skinny Pumpkin Spice Latte van de Starbucks. Seriously. Een aantal weken geleden heb ik me aan dit variant gewaagd en sindsdien kan ik nergens anders meer aan denken. Wat is deze lekker! Als je van koffie en kaneel houdt, is dit drankje perfect. Ik ga de ingrediënten zelf in huis halen en ik ga deze SPSL zelf proberen te maken, woooohoo hij is zo lekkkkkkkker! Ook kan ik de Herfst thee van Pikwick niet vergeten. Deze thee haal ik altijd voor het hele jaar in huis, want het is de lekkerste thee die er bestaat! Toch smaakt hij tijdens de herfst nog een beetje lekkerder, er gaat dan ook geen dag zonder herfstthee voorbij.

Favoriete geur(kaars)?
Alles met kaneel. Ik ben gek op kaneel, het is zo’n warme en lekkere geur!

Beste lipstick voor in de herfst?
Riri Woo Rihanna van M.A.C. Helaas heb ik nog geen exemplaar weten te bemachtigen, maar ik hoorde dat we in december nog een kans krijgen! Ik ga zeker mijn best doen want deze warme rode kleur, die ook nog eens mat is, is perfect voor de herfst (en winter)!

large-2

Go to moisturiser?
Heel veel cremes gebruik ik niet, maar ik zweer bij Palmer’s Cocoa Butter. Het maakt je huid heerlijk zacht en is zeker ideaal voor in de herfst wanneer deze wat droger aanvoelt. Ik gebruik eigenlijk niks alles! Palmer’s is goed voor het hele jaar.

Favoriete muziek?
John Mayer, Jack Johnson, Ellie Goulding, Tom Odell, Norah Jones… heerlijk voor de sombere en koudere dagen.

Favoriete herfst outfit?
Skinny jeans met een blouse en een heerlijk dik vest. UGGS of Shabbies eronder en helemaal herfst-proof. Ook kan ik de herfst niet zonder mijn sjaal, die gaat overal mee naartoe. Gewoon lekker comfortabel, maar wel met een fashion-ish tintje.

Autumn treat?
Pumpkin Spice Latte, kruidnoten, speculaas, warme appeltaart…. nomnom! 

large-3

Favoriete plek?
Home is where the heart is. Maar hoewel het thuis ontzettend fijn is, zijn warme cafeetjes ook heel fijn in de herfst. Eigenlijk is het zo, als het binnen warm is en als jijzelf heel koud bent, is het overal heel fijn. De warmte die je handen doet tintelen, is altijd welkom. Waar dan ook.

 

Afbeeldingen komen van: weheartit 

 

Schermafbeelding 2013-09-13 om 15.48.55

One Thought on “THE AUTUMN TAG

  1. Heel erg leuke antwoorden!
    Liefs
    Stephanie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation