Things I can’t live without

Sommige spullen die ik heb zijn leuk, maar soms ook overbodig. Naja, overbodig is iets natuurlijk nooit. Het verschil zit hem in de aantal keren ik iets gebruik. De spullen die op de foto staan gebruik ik zóvaak, dat ik eigenlijk niet meer zonder kan…

Als allereerst: mijn Michael Kors horloge. Een horloge met een flink prijskaartje, maar dan heb je ook wat. Ik heb 1,5 jaar geleden voor mijn verjaardag allemaal cadeaubonnen gevraagd, en heb er uiteindelijk dit horloge mee kunnen kopen. Het herinnert mij elke dag aan mijn lieve familie en vrienden die hier hun steentje aan hebben bijgedragen. Maar buiten dat, is het gewoon een ontzettend mooi horloge. Ik wist niet of ik spijt zou krijgen, ik zat te twijfelen tussen een zilveren en een rosé-gouden (schrijf je dat zo!?), en heb uiteindelijk voor de rosé-gouden kleur gekozen omdat deze kleur het horloge net een tikkeltje bijzonder maakt dan een simpele zilveren. Ik heb nog geen moment spijt gehad van deze keuze en kijk, hij ziet er eigenlijk na 1,5 jaar (BIJNA ELKE DAG!) dragen toch nog ontzettend mooi uit? Hij is sowieso zijn geld waard!

DSC_0509

Dan: Chance van Chanel. Een geur die altijd goed en geschikt is. Hier hoef ik denk ik niet veel over te zeggen ;-) .

Daarna komt de zwarte nagellak, die goed is voor elke dag in de herfst. Voorheen durfde ik mezelf nooit aan zwart te wagen, maar ik vind het nu ontzettend chique op je nagels.

En tot slot: mijn Apple TV. Misschien heb ik dit inderdaad niet nodig, maar sinds ik Apple TV heb doe ik er vanalles mee. Ik kan mijn muziek gemakkelijk via mijn boxen af laten spelen en ik kan gemakkelijk programma’s terug kijken via mijn normale tv scherm, ideaal!

Mijn iPhone heb ik inderdaad niet in het rijtje geplaatst, omdat ik denk dat dit meer dan logisch is dat ik daar natuurlijk niet zonder kan! Het is eigenlijk bizar hoeveel we doen op onze telefoon en het is ook bizar hoe afhankelijk we er allemaal van zijn! Ik beken zelfs dat ik er moeite mee zou hebben als ik een dag geen telefoon zou hebben, brrrr! Erg eigenlijk toch?! Maar gelukkig heeft het ook genoeg voordelen… toch? :)

 

Schermafbeelding 2013-09-13 om 15.48.55

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation