UPDATE: Ombre haar

Hoe blij ik gister met mijn ‘ombre-achtige’ haar was, hoe teleurgesteld ik vandaag ben. Helaas is de lichte gloed die gisteren nog op mijn punten verscheen, vandaag totaal verdwenen. Hoe het kan, weet ik niet. Wel is mijn haar nog steeds een aantal tinten lichter en heeft de ‘color remover’ dus zeker zijn werk goed gedaan. Ombre haar? Helaas niet meer op dit moment. Ik ben nog wel van plan om het te maken met bleekmiddel, een echte DIY dus. I’ll keep you posted! 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation