UPDATE: WINK wimperextensions

Inmiddels is het drie weken geleden dat ik mijn wimperextensions heb laten zetten. Hoeveel is hiervan over? Ik zal heel erg duidelijk zijn, er is namelijk niks van over. Horror. Echte horror.

Misschien ligt het aan mijzelf, misschien ook niet. Het duurde in ieder geval niet lang en ik had er schoon genoeg van. De wimpers begonnen te irriteren en de aanzet begon ook echt pijn te doen. Mijn wimpers groeien heel erg snel. Na 2 weken zag ik dat het beginpunt van de wimperextension al halverwege zat, er was dus al een flink stuk bijgegroeid. Hierdoor werden de wimpers zwaar en veelte lang, waardoor ik echt pijn kreeg aan de aanzet. Ook vielen ze uit. En veel ook. Ze vallen uit met je eigen wimper, waardoor ik het idee kreeg dat ik kaal werd. Ik was er nog meer klaar mee. Ik besloot te gaan googlen.

Ik begon op Google. Eerste artikel gelezen. Fuck. What de hell heb ik gedaan? Waar ben ik aan begonnen? Allemaal dingen schoten door mijn hoofd. Straks ben ik wimper-kaal… Wat de hell moet ik gaan doen?

Nu bleek dus dat ik niet de enige was met dit probleem. Na een aantal horror verhalen op het internet gelezen te hebben, besloot ik in te grijpen. Nu kon het nog, nu was ik nog niet te laat. Moest ik nou echt 10 euro neerleggen om die wimpers te laten verwijderen? Duur grapje allemaal… dus niet. Ik ga het zelf doen.

Olie. Olie was het ingrediënt wat ik nodig had. Heel veel olie. Mij is verteld dat de wimpers echt niet tegen olie kunnen en dat bleek. Ik heb twee watten schijfjes drijfnat van de olie gemaakt en op mijn oogleden gelegd. Na enige tijd van intrekken heb ik ze eraf gehaald. Heel licht wrijven en tadaaaaaa! Al mijn wimpers zaten op het watten schijfje.

Het ging eigenlijk niet zo makkelijk hoor, ik moest toch wel behoorlijk wrijven. Alle horror verhalen die ik had gelezen waren waar, wat was dit ellendig. Gelukkig gingen (bijna) alle wimpers er vanaf en dat ik de dagen daarna met half ontstoken ogen heb gelopen, vergeten we even. Ik heb mijn eigen wimpers gered, daar gaat het om.

Inmiddels zitten er nog een paar wimpers op mijn oog, maar die zullen vanzelf wel uitvallen. Ik heb in ieder geval mijn lesje weer geleerd en ik doe dit nooit meer. Wees blij met wat je hebt, zeggen we dan maar weer.

 

2 Thoughts on “UPDATE: WINK wimperextensions

  1. Wat een horror verhaal, nu heb ik gelukkig van mezelf al lange wimpers. Maar ik denk er nou echt nooit meer aan om dit te laten doen.

  2. Nee, echt. Ik geloofde de horror verhalen niet maar alles is ervan waar. Nooit. Doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation