Wat is het stil…

Dat heb jij goed gezien! Het is inderdaad een beetje stil op mijn blog. Wat is er aan de hand?

School. School is de oorzaak van deze stilte. Ik weet dat het misschien een beetje cliché klinkt, maar ik heb op dit moment gewoon even echt geen tijd om mijn blog te onderhouden.

Ik zit in mijn laatste tentamenweek voor de vakantie, wat tevens ook de laatste tentamenweek van mijn opleiding is. Ik ben, als het goed is, na aankomende dinsdag klaar en heb ik (hopelijk) over twee weken mijn diploma binnen. Mijn stage is twee weken geleden afgerond, en de afgelopen twee weken ben ik voornamelijk bezig geweest met de laatste loodjes. Deze wegen het zwaarst, toch!?

Ik kan me daar helemaal in vinden. Ik heb namelijk gewoon eeeeecht geen zin meer! Ik wil klaar zijn, vrij zijn en zomervakantie hebben. Maar ach, nog een kleine week en ik ben er vanaf. Tenminste dat hoop ik.

Vandaar dat ik dus tegen heel veel dingen ‘nee’ moet zeggen. Zo heb ik momenteel geen tijd om te stappen, te shoppen en zelfs niet om te sporten! Waah! Insanity schiet er deze dagen ook echt bij in, maar dat komt ook door mijn hooikoorts. Ik baal ervan! Maargoed, even niks aan te doen.

Na de zomer hoop ik de opleiding Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam te starten. Maar… eerst even mijn MBO-4 Journalistiek & Media binnenslepen!

Na deze drukke periode zal ik meer gaan bloggen, en natuurlijk houd ik jullie op de hoogte of ik geslaagd ben of niet!

Voor iedereen die nog in de tentamenweken zit of deze nog tegemoet moet gaan: Succes! Nog heeeel even, en dan heb je zomervakantie!

 

Liefs, Annette

 

large-1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation