WHERE HAS SHE BEEN?

Uhmm, goed. Ik weet dat er lang geen bericht op IL is verschenen, maar ik heb een reden. Deze maand begon druk! Deadlines, deadlines en deadlines! Schoolprojecten die door elkaar liepen met als kers op de taart nog eens een tentamenweek met maar liefst drie toetsen en een taaltoets… Ik ben dan ook afgelopen weken alleen maar druk bezig geweest met school.

Eigenlijk ben ik best wel trots dat er geen artikel online is gegaan, dat houdt in dat ik me dus volledig op school heb geconcentreerd en geen afleiding in andere dingen heb gezocht. Naja… soort van dan. Nee, ik heb afgelopen twee weken echt veel geleerd en ik hoop dat dit terug te zien is in mijn cijfers, mijn taaltoets heb ik in ieder geval gehaald. Yey!

Schermafbeelding 2014-01-31 om 15.32.02 Schermafbeelding 2014-01-31 om 15.32.33

 

Degene die mij op Instagram volgen (zo nee? Kan hier!) zullen wel gemerkt hebben dat ik helemaal druk was met mijn schoolopdrachten. Ik heb heel erg last van uitstelgedrag, dus ik moest dan ook alles leren in twee weken tijd. Hoe ik dat doe? Samenvatten, samenvatten en nog eens samenvatten. Ik begin met de toets die ik als laatste heb, want ik weet dat ik daar minder aandacht aan ga besteden wanneer de eerste toets dichterbij komt. Daarna kan ik me focus leggen op de eerste twee toetsen. Omdat ik de stof van de eerste toets al behandeld heb, weet ik na de eerste tentamens nog precies (of ongeveer, hopelijk) wat ik geleerd heb. Het is dan alleen nog maar een kwestie van herhalen. Dit werkt voor mij het beste, maar ik sta open voor alle studietipts! Dus weet jij nog een handige tip voor mij? Ik hoor het graag!

 

Nu heb ik weer wat meer tijd, dus IL zal ik beter up-to-date houden, haha! ;-)

 

Schermafbeelding 2013-09-13 om 15.48.55

2 Thoughts on “WHERE HAS SHE BEEN?

  1. Echt ontzettend goed van je! Ik weet helemaal hoe je je voelt wat die deadlines betreft. Zucht! Als studietip zou ik zeggen; als je sommige dingen lastig onthoudt, kun je er een tekeningetje van maken. Dat doe ik vaak, omdat ik beter kan leren met visuals, om het zo maar even te noemen. Of in bad leren, als je een bad hebt! Dan kan je alleen maar leren, want iets anders is er niet echt om te doen, hihi. Ik hoop dat het allemaal goed uitpakt voor je met school; heel veel succes! Liefs, Stella. PS; Samenvatten = fijn.

  2. Hey Stella! Dankjewel! Die visuals heb ik nu eigenlijk voor het eerst gebruikt, en het werkte inderdaad! Ik denk dat ik het maar vaker moet gebruiken. Jouw opmerking bevestigd het dus helemaal! Haha ;-) XX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation