WORDS I LIVE BY

Urenlang afbeeldingen bekijken op Pinterest… ik doe het veel te weinig. Omdat mijn tentamens nu voorbij zijn, zijn websites zoals onder andere Pinterest weer toegestaan. Ik ben nu steeds vaker aan het zoeken naar uitspraken waar ik helemaal achter sta. Deze wil ik graag inlijsten en in mijn kamer hangen, zoals je steeds vaker op interieur foto’s ziet. Dit is de eerste lading ‘WORDS I LIVE BY’, als je up-to-date wilt blijven kun je me altijd hier op Pinterest volgen. words

 

 

Schermafbeelding 2013-09-13 om 15.48.55

One Thought on “WORDS I LIVE BY

  1. Wat een leuk idee om je mooiste gevonden uitspraken in te lijsten en op te hangen! Ik vind de gevonden uitspraken erg mooi, vooral “Stay close to anything that makes you feel glad you are alive”. Zo logisch eigenlijk, maar zo weinig mensen leven er naar! Echt een mooie post, inspiratievol! En ik ga je volgen op Pinterest! Liefs, Stella.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation